Soutěž pro I. a II. ročníky


23.3.2020

Vyhlašujeme soutěž pro I. a II. ročníky oboru kuchař - číšník.

 

Zadání I. ročník

Vytvořte stálý jídlení lístek dle gastronomických pravidel.

Hodnotit se bude správnost zvolených pokrmů, náležitosti JL, vzhled, úprava a zpracování.

Kreativitě se meze nekladou. Zpracování může být jak na PC, tak ručně.

 

 

Zadání II. ročník

Sestavte slavnostní menu o 7 chodech dle gastronomických pravidel + objednávka a potvrzení objednávky.

Hodnotit se bude dodržení gastronomických pravidel, náležitosti, úprava a vzhled. Nezapomeňte že součástí jsou i nápoje.

 

 

Nejlepší  práce budou ohodnoceny a odměněny.  Výukové materiály vám zašlou učitelé odborného výcviku na bakaláře.

Hotové práce zasílejte svým UOV nebo na email  szymanska@sosruska.cz , či osobně a to v termínu 18. 5. 2020 kabinet č. 45

Nezapomeňte přílohu pojmenovat  SOUTĚŽ

Všem přejeme  hodně zdaru.

 

 

 



Novinky
23.3.2020
Soutěž pro I. a II. ročníky

Vyhlašujeme soutěž pro I. a II. ročníky oboru kuchař - číšník.   Zadání I. ročník Vytvořte stálý jídlení lístek dle gastronomickýc...

více...
20.2.2020
Gastro Labe 2020

Další úspěšný ročník soutěže GASTRO LABE je již za námi. Kuchaři  soutěžili v přípravě poctivého hamburgru z domácí housky. Povinná surovi...

více...
06.12.2019
Den otevřených dveří

Dne 5. prosince proběhl na naší škole den otevřených dveří. Žáci si mohli zkusit v oboru kuchař připrait chutné kanapky. V oboru číšník namícha...

více...
30.11.2019
Mratín 2019 Soutěž o nejlepší bramborový salát

Naši učitelé odborného výcviku a žáci II.ročníku oboru kuchař se zúčastnili soutěže o nejlepší bramborový salát, který se jako každý rok konal v Mr...

více...
11.11.2019
Barmanský kurz

Ve dnech 11. listopadu - 13. listopadu probíhal na naší škole barmanský kurz pod vedením lektora Bc. Radima Janouška z Barového institutu v Praze. ...

více...